Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Besvarelse af spørgsmål: Kan det modstrøms firkantede køletårn ikke bruge en vandopsamler?

Slip tid: 2020-07-09 10:17:05  Hits: 29

Tvivl: Kan det modstrøms firkantede køletårn ikke bruge en vandopsamler? Svaret er bestemt ikke muligt! Hvorfor er det?

 

Som navnet antyder er vandopsamleren et tilbehør, der spiller rollen som opsamling af vand. Dets anvendelse kan effektivt forhindre forekomst af flyvende vand, undgå tab af flydende vand og også undgå tab af cirkulerende vand og agenter og beskytte det økologiske miljø og spare vandressourcer.

 

Køletårnets vandopsamler er sammensat af et plastisk skelet og bolte. Det har god samlet stivhed, let vægt, uændret form, korrosionsbestandighed og en vandfjernelseseffekt på mere end 99,9%. Vandopsamleren er let at installere og vedligeholde. Materialet er solid PVC-materiale af høj kvalitet.

 

Længden af ​​vandopsamleren kan justeres i henhold til kølletårnets oprindelige størrelse for at lette installationen i køletårnet. Bladets struktur er s-wave, som har fordelen ved lav modstand, som kan reducere modstanden i tårnet og reducere driftsomkostningerne for køletårnventilatoren. To etager er normalt installeret i tårnet.

 

Hvis der ikke er nogen vandopsamler i køletårnet, er vanddriften alvorlig. Den ene spilder vand, og den anden er, at perifert udstyr er udsat for rust. Derfor er brug af vandopsamlere i køletårne ​​meget vigtig.

38.jpg

Tidligere: Anvendelse af køletårne/arbejds...

Næste: Forskellen mellem ufyldt køletå...