Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Forskellen mellem ufyldt køletårn og pakket køletårn

Slip tid: 2020-07-13 11:36:55  Hits: 29

Et nyt køletårn, der ikke indeholder fyldstof, er en ny type køletårn.Sammenlignet med det traditionelle køletårn fjernes pakningen, og den højteffektive lavtryks centrifugale forstøvningsmekanisme sprøjter vand ind i små dråber af tåge, som øger varmeoverførselsområdet og forbedrer afkølingen.Effekt, reduktion af drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.Denne artikel taler om forskellen mellem uopfyldte køletårne og emballerede køletårne.

Forskellen mellem uopfyldte køletårne og emballerede køletårne:

1.Det ikke-påfyldte sprøjtekøletårn anvender en højtryks centrifugal forstøvningsmekanisme (dystryk: 0.035mpa) som køleelement, der erstatter det traditionelle emballeringsværktøj og -fordelingsanordning for vand, hvilket gør hele tårnet næsten til et tomt tårn, hvilket i høj grad forenkler strukturen.

2.Efter fjernelse af påfyldnings- og vandfordelingsanordningen installerer påfyldningshåndtårnet den forstøverende anordning over lufttilførslen.Den vandsprøjteretning er den samme som den kolde luft, der trækkes af den aksiale ventilator, og vandet har to processer med stigning og fald. Køling har også to processer med kourrende afkøling og kontrastrøm.

3.Det ikke-påfyldte sprøjtekøletårn sprøjter vandet ind i en tågeform gennem en forstøveranordning, således at luft- og vandmminut partikler er jævnt kontakt, og pakketårnet fordeler vandet på pakningen gennem vandfordelingsdysen for at kontakte den kolde vind i en film form.


Tidligere: Besvarelse af spørgsmål: Kan de...

Næste: Princippet om at vælge centrifug...